26 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Πωλείται μια εξαιρετικά σπάνια Lotus Esprit Turbo GC

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια από τα 21 Esprit Turbo GC που κατασκεύασε η Lotus αναζητά νέο ιδιοκτήτη, με το αυτοκίνητο να βρίσκεται σε online δημοπρασία και με λιγότερο από μια ημέρα να απομένει μέχρι να ολοκληρωθεί, έχει πιάσει μέχρι αυτή τη στιγμή τις 35.250 λίρες Αγγλίας (40.135 ευρώ).

Πρόκειται για την 10η Esprit Turbo GC που κατασκεύασε η βρετανική εταιρία για να γιορτάσει τα 21 χρόνια ζωής της. Είναι μια από τις πέντε Esprit Turbo GC που είναι βαμμένες στο “Essex Blue” χρώμα και βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στις 27 Φεβρουαρίου του 1987.

Για 14 χρόνια βρισκόταν στη συλλογή κάποιου συλλέκτη στη Πορτογαλία, ενώ το 2018 επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον νέο ιδιοκτήτη να κρατά το αυτοκίνητο στη κατοχή του μέχρι τον Απρίλιο του 2019 και από τότε το αυτοκίνητο βρίσκεται στη κατοχή του τωρινού ιδιοκτήτη που αποφάσισε να το πουλήσει.

Η σπάνια αυτή Esprit βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, έχει διανύσει 87.870 χιλιόμετρα και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα πιστοποίησης, την εργοστασιακή εργαλειοθήκη, όπως επίσης από τρεις βαλίτσες και έναν χαρτοφύλακα που είναι κατασκευασμένα από τα ίδια υλικά που συναντάμε στο εσωτερικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό