20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πωλείται η BMW 850i του Michael Jordan

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εμβληματική BMW 850i που κάποτε ανήκε στον θρύλο του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν είναι προς πώληση.

Αυτή η E31 850i του 1991, που αποκτήθηκε από τον σημερινό ιδιοκτήτη της το 1995, μετρά μόλις 50.000 χιλιόμετρα, εκ των οποίων κάποια καταγεγραμμένα από τον ίδιο τον Τζόρνταν, τα οποία πιστοποιούνται από τεκμηριωμένες υπογραφές.

Με κινητήρα V12 5,0 λίτρων και ένα σπάνιο χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, αποδίδει 380 ίππους που μεταφέρουν την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Παρά τη γοητεία του, το μοντέλο 850i αντιμετώπιζε ηλεκτρικά προβλήματα, δυσχεραίνοντας την αξιοπιστία του.

Παρόλα αυτά, παραμένει μια κορυφαία στιγμή της γοητευτικής εποχής της BMW, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή σχεδίαση και τον φημισμένο κινητήρα V12 σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με φινίρισμα σε μπλε χρώμα και ανοιχτόχρωμο εσωτερικό, το όχημα μπορεί να φέρει κιτ αμαξώματος και ζάντες της AC Schnitzer.

Παρά τις γνωστές ιδιορρυθμίες του, η σπανιότητα του οχήματος, σε συνδυασμό με την καλοδιατηρημένη κατάσταση, τις ενδιαφέρουσες προδιαγραφές και τη σύνδεσή του με τον σούπερ σταρ του μπάσκετ, θα μπορούσε να δημιουργήσει νέα ρεκόρ δημοπρασίας.

Με 4 ημέρες να απομένουν, η προσφορά βρίσκεται στα 70.000 δολάρια, υποδηλώνοντας ένα πιθανό ρεκόρ στην ιστορία των πωλήσεων της σειράς E31 8 Series.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό