16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πωλείται η Μπρέντφορντ για 400 εκ. λίρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πώληση η ομάδα της Μπρέντφορντ έναντι 400 εκατομμυρίων λιρών. Φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης της Αγγλικής ομάδας θέλει να κόψει τους… δεσμούς μαζί της και την βγάζει στο «σφυρί» για πώληση.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», ο Μάθιου Μπέναμ, ο ιδιοκτήτης, περιμένει τις προτάσεις του για την πώληση του κλαμπ, κοστολογώντας την, στις 400 εκατομμύρια λίρες. Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, οι πιθανοί μνηστήρες που μπορεί να αναλάβουν ως νέα διοίκηση πια την Αγγλική ομάδα, θα προέρχονται κυρίως από τις ΗΠΑ.

Μια πληροφορία πλήρως αναμενόμενη, αφού το τελευταίο διάστημα παρατηρείται, ότι όλο ένα και περισσότεροι Αμερικάνοι επενδυτές… ζαχαρώνουν τις ομάδες της Premier League, με την Τσέλσι και την αγορά της από τον Τόντ Μπόελι να είναι το τελευταίο σχετικό παράδειγμα.

Μάλιστα, σχετικό του πόσο πολύ, ο νυν πρόεδρος της θέλει να απαλλαχθεί, από τα «ηγετικά» του καθήκοντα είναι το γεγονός ότι είναι πρόθυμος ακόμα και σε πώληση είτε του μειοψηφικού, είτε του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, της Αγγλικής ομάδας.

Η Μπρέντφορντ, δεν πάει και τόσο καλά στην φετινή Premier League, απέχοντας μόνο 5 βαθμούς από τον υποβιβασμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι οπαδοί της, αλλά και η ίδια η ομάδα ελπίζει σε μία νέα… εποχή στο κλαμπ, που θα φέρει «χαρμόσυνα» αποτελέσματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό