18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πυροβόλησε 6χρονο κορίτσι γιατί έπεσε η μπάλα της στην αυλή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αστυνομία στη Βόρεια Καρολίνα αναζητά έναν άνδρα που κατηγορείται για τον πυροβολισμό ενός 6χρονου κοριτσιού και του πατέρα του, επειδή η μπάλα του μπάσκετ έπεσε στην αυλή του υπόπτου.

Ακόμη δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως μεταδίδει το BBC.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον ύποπτο

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος, ο 24χρονος Robert Louis Singletary, παραμένει ασύλληπτος. Ο Singletary αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού.

Η αστυνομία απήγγειλε επίσης στον ύποπτο δύο κατηγορίες για επίθεση με φονικό όπλο με σκοπό τη δολοφονία και μία κατηγορία για κατοχή πυροβόλου όπλου από κακοποιό. Ο ύποπτος ήταν γνωστός στην αστυνομία επειδή φέρεται να επιτέθηκε στη φίλη του με βαριοπούλα τον Δεκέμβριο.

Η αστυνομία στην κομητεία Gaston έλαβε για πρώτη φορά κλήση στο 911 στις 19:44 τοπική ώρα την Τρίτη (00:44 ώρα Ελλάδος την Τετάρτη) σχετικά με τους πυροβολισμούς.

Γείτονας: Δεν το περιμέναμε ούτε σε ένα εκατ. χρόνια

Οι ερευνητές ανέφεραν αργότερα ότι ένα εξάχρονο παιδί και ο πατέρας του τραυματίστηκαν σοβαρά. Μια ενήλικη γυναίκα τραυματίστηκε από σφαίρα και ένας δεύτερος ενήλικας άνδρας πυροβολήθηκε, είπαν.

«Έπαιζαν μπάσκετ και μια μπάλα έπεσε στην αυλή του. Πήγαν να την πάρουν. Ήταν απλά τρελό», δήλωσε ο Τζόναθαν Ρόμπερτσον, ο οποίος ζει στη γειτονιά της κομητείας Γκάστον. «Δεν το περιμέναμε ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι κάποιος θα έβγαζε ένα όπλο ανάμεσα σε όλα αυτά τα παιδιά».

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος μπήκε στο σπίτι του και βγήκε με ένα όπλο, προτού πυροβολήσει αδιακρίτως τους γείτονες. Ο κ. William και η κόρη του χτυπήθηκαν την ώρα που οι γονείς έσπευδαν να μαζέψουν τα παιδιά τους.

Οι πυροβολισμοί είναι τα τελευταία σε μια σειρά περιστατικών ένοπλης βίας σε όλες τις ΗΠΑ, στα οποία εμπλέκονται νεαροί Αμερικανοί, οι οποίοι φέρονται να πλησίασαν κατά λάθος το λάθος άτομο ή σπίτι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό