21.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πυρά Κούλογλου για Κασσελάκη και η «ομαδική αυτοκτονία»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Κοιτάξτε, στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα της εκλογής του κ. Κασσελάκη», ήταν η απάντηση του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου, σε ερώτηση για το «τι μέλλει γενέσθαι» για το κόμμα» σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24. Ο κ. Κούλογλου πρόσθεσε πως τότε «ήταν μια ομαδική αυτοκτονία».

Ο άλλοτε Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από περίπου τρεις μήνες, εξήγησε τον λόγο που δεν παραιτείται από τη θέση που κατέχει, υπογραμμίζοντας: «Η έδρα είναι μια αστειότητα διότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρείται πλέον θέσπισμα αυτό, η έδρα δεν ανήκει στα κόμματα, αυτό γινόταν παλιά επί εποχής κομματοκρατίας», τονίζοντας πως «ανήκει στα πρόσωπα, στους βουλευτές που αντιπροσωπεύουν την έδρα, αυτό είναι το σύγχρονο.»

Ο κ. Κούλογλου έδωσε τη δική του εκδοχή για την αιτία που ο κ. Κασσελάκης του ζητά την έδρα: «Αλλά δεν έχει τίποτε άλλο να πει και ζητάει την έδρα. Πράγματι, τα έβαλε μαζί μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Κούλογλου, μόλις χθες, είχε αναρτήσει στο Χ την παρακάτω δήλωση, ενώ, στην επιστολή παραίτησής του είχε σημειώσει ότι «το κλίμα είναι αφόρητο και επειδή δεν μπορώ να υποστηρίξω πολιτικές, με τις οποίες δεν συμφωνώ, σας ανακοινώνω την αποχώρηση μου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Εννοείται ότι παραμένω στην πολιτική ομάδα της Αριστεράς (Left) και ότι θα συνεργαστώ με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε θέμα που αφορά την ειρήνη, τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη στην Ελλάδα και την Ευρώπη». 

Το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣυΡιζΑ. Που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελακη. Κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχε Κασελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει.

— Stelios Kouloglou (@SteliosKoul) January 17, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό