20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πυξ Λαξ – Στόκας: Υποψήφιος στις ευρωεκλογές; Ποιος του έκανε πρόταση

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόταση να κατέβει στις ευρωεκλογές δέχτηκε ο τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας, μια πρόταση που το ένστικτό του, όπως είπε, του λέει να δεχτεί.

Σε συνέντευξη που έδωσαν οι Πυξ Λαξ (Μπάμπης Στόκας, Φϊλιππος Πλιάτσικας) στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω επισήμανε ότι η χώρα χρειάζεται ανανέωση στην πολιτική.

«Λειτουργώ με το ένστικτο. Είχα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω για ευρωβουλευτής, το σκέφτηκα, το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα από αυτά, είμαι καινούργιος με αγαθές προθέσεις. Νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Η κατάσταση στη χώρα μας θέλει ανανέωση, νέα πρόσωπα» είπε.

Πλιάτσικας: Είχα τους ενδοιασμούς μου

Νωρίτερα ο Φίλιππος Πλιάτσικας ερωτηθείς αν θα συμμετείχε ως υποψήφιος σε εκλογές απάντησε αρνητικά. «Είμαστε πολιτικά όντα όπως θα έπρεπε να είναι όλοι οι πολίτες. Προσωπικά με την κομματική εμπλοκή στην πολιτική δεν θα ασχολούμουν γιατί είναι το κλουβί με τις τρελές. Το φοβάμαι σε προσωπικό επίπεδο για την υγεία μου, με όλη αυτή την τοξικότητα που βάζει η κομματική λογική στην πολιτική» είπε.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Μπάμπη Στόκα ανέφερε «η Ζωή με την οποία έχουμε φιλία είναι έντιμο πρόσωπο» ενώ στη συνέχεια είπε ότι «εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους είπα στον Μπάμπη αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και αποφάσισε να το αντέξει, στηρίζουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό