18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πρώτο trailer για την sci-fi σειρά των δημιουργών του Game of Thrones

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά το…επεισοδιακό τέλος του Game of Thrones και αφότου ακυρώθηκε η συμφωνία τους για να αναλάβουν μια νέα τριλογία Star Wars, οι Da Benioff και D.B.Weiss επιστρέφουν στο προσκήνιο με μια τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας για λογαριασμό της Netflix.

Πρόκειται για το 3 Body Problem, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Cixin Liu, το οποίο θα αποτελείται από 8 ωριαία επεισόδια που θα προβληθούν στην πλατφόρμα τον Ιανουάριο του 2024. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Tudum 2023 αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser trailer και ορισμένες πληροφορίες για την υπόθεση.

Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας στην Κίνα της δεκαετίας του 1960 αντηχεί στον χωροχρόνο και επηρεάζει μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων στην σύγχρονη εποχή. Καθώς οι νόμοι της Φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, οι 5 πρώην συνάδελφοι επανασυνδέονται για να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της Ανθρωπότητας.

Πρωταγωνιστούν οι Jess Hong, Benedict Wong, John Bradley, Eiza Gonzalez, Jovan Adepo, Alex Sharp, Jonathan Pryce, Liam Cunningham και Rosalind Chao, ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν ακόμα πιο…σπουδαία ονόματα όπως οι Brad Pitt, Rosamund Pike, Lin Qi, Bernadette Caulfield, Rian Johnson και Alexander Woo.

Θα εξιλεωθούν για το φινάλε του Game of Thrones με το 3 Body Problem;

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό