23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρώτο trailer για την «πιο τρελή» ταινία του Nicholas Cage

Ειδήσεις Ελλάδα

H νέα ταινία δράσης Prisoners of the Ghostland με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Nicolas Cage απέκτησε το πρώτο θεαματικό της trailer.

Το Prisoners of the Ghostland σκηνοθετεί ο Ιάπωνας Sion Sono, του οποίου οι προηγούμενες ταινίες περιλαμβάνουν το The Suicide Club και την περσινή ταινία του Netflix The Forest of Love.

Ο Cage υποδύεται έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Hero, στον οποίο ανατίθεται η δουλειά να εισέλθει στην επικίνδυνη μετα-αποκαλυπτική έρημο, γνωστή ως Ghostland, για να σώσει την εγγονή ενός ισχυρού άνδρα. O Hero έχει δεμένους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσει την αποστολή του. Η ταινία μοιάζει με μια άγρια ​​και σουρεαλιστική εμπειρία, με εντυπωσιακά παράξενες εικόνες και κοστούμια, με εξαιρετική δράση και τον Cage να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τoυς Sofia Boutella, Nick Cassavetes, Ed Skrein, Bill Moseley και Tak Sakaguchi.

Η πρεμιέρα του Prisoners of the Ghostland θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό