18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρώτος και καλύτερος ο Πανσερραϊκός, «λύγισε» τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πανσερραϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρήθηκαν σε μια αναμέτρηση χαμηλού βαθμολογικού κινήτρου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Playouts του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2-1 και να σώζουν και μαθηματικά την κατηγορία. Από την άλλη, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε την τύχη της ομάδας της Ηπείρου που έχει υποβιβαστεί ήδη στην Super League 2.

EUROKINISSI

Η ομάδα της Μακεδονίας με αυτή τη νίκη έσωσε και μαθηματικά την παραμονή της στην Super League 1, ενώ μάλιστα ανέβηκε και στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας των Playouts. Αντιθέτως, το αποτέλεσμα δεν επηρέασε σε καμία περίπτωση την τύχη του ΠΑΣ ο οποίος μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου (20/04) όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

EUROKINISSI

Σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν γενικά μοιρασμένο με μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με το υπέροχο γκολ του Ματίας Τόμας στο 29ο λεπτό, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμρ Ουάρντα.

Στο δεύτερο μέρος, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 65′ χάρη σε εύστοχο πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Πέδρο Κόντε, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης και αυτή να βρίσκει νικητές του Σερραίους.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας,  Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Οικονόμου, Τομάς, Ουάρντα, Άλεκσιτς, Μπετανκόρ.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Τζίνο, Ριένστρα, Καραχάλιος, Λέο, Ροσέρο, Κόντε. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό