19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρώτη ματιά στην πρωτοποριακή Oriental Screen (photo)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η OnePlus επιβεβαίωσε πλήρως τις διαρροές του Digital Chat Station για την τοποθέτηση ενός νέου panel στο επερχόμενο OnePlus 12, το οποίο λογικά δεν θα το δούμε επίσημα πριν τον Δεκέμβριο, δημοσιεύοντας την πρώτη εικόνα και τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα υλοποίηση της κινέζικης BOE.

Η εταιρεία έδωσε την ονομασία Oriental Screen στο panel του OnePlus 12, το οποίο βλέπετε στην κεντρική εικόνα του άρθρου τοποθετημένο σε μια πρωτότυπη έκδοση της νέας ναυαρχίδας όπου έχουν αποκρυφτεί οι πλευρές και το πίσω μέρος. Η κατασκευάστρια BOE το χαρακτηρίζει ως το κορυφαίο panel στον κόσμο, καθώς είναι το πρώτο που προσφέρει ανάλυση 2K με τόσο υψηλή φωτεινότητα, τόσο ισχυρή προστασία των ματιών του χρήστη και τόσο μεγάλη αντοχή για την κατηγορία των OLED οθονών.

Από την πλευρά της, η OnePlus κάνει λόγο για panel που σπάζει 18 ρεκόρ συνολικά, φέρνει στην εταιρεία 9 παγκόσμιες πρωτιές και 6 τεράστιες τεχνολογικές αναβαθμίσεις. Το μοναδικό πρόβλημα σε αυτές τις εξαγγελίες δεν είναι άλλο από την έλλειψη τεχνικών λεπτομερειών (για την ώρα) που θα δικαιολογούσαν τους πομπώδεις χαρακτηρισμούς… Ο Digital Chat Station, πάντως, είχε μιλήσει για μέγιστη φωτεινότητα 3000nits.

Από παλαιότερες διαρροές έχει σχηματιστεί η παρακάτω εικόνα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής:

OnePlus 12 Οθόνη 6.7’’ OLED 2K Oriental ScreenΕπεξεργαστής Snapdragon 8 Gen3Μνήμη RAM έως 24GB LPDDR5XΑποθηκευτικός χώρος έως 1TB UFS 4.0Τριπλή κάμερα Hasselblad 50MP + 50MP ultrawide + 64MP periscope (3x οπτικό zoom)Εμπρόσθια κάμερα 32MPIn-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτωνWiFi 7, Bluetooth 5.3, GPS, NFC, 5GΛειτουργικό σύστημα OxygenOS 14 (βασισμένο στο Android 14)Μπαταρία 5400mAh με φορτιστή 100W (50W ασύρματη φόρτιση)Υποδοχή USB-C

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό