16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρώτη γεύση από το νέο Renault Scenic

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Renault ετοιμάζεται για την έκθεση IAA Mobility Show στο Μόναχο, όπου θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο Renault Scenic E-Tech του 2024.
Αυτό το πλήρως ηλεκτρικό crossover θα κάνει το ντεμπούτο του στις 4 Σεπτεμβρίου μαζί με το μίνι βαν Grand Kangoo στις 5 Σεπτεμβρίου.
Ένα teaser που δημοσιοποίησε η Renault προσφέρει μια γεύση από τη σχεδίαση του Scenic E-Tech, παρουσιάζοντας τους διαιρούμενους προβολείς LED και την καλυμμένη μάσκα με μοναδικό μοτίβο.
Το νέο μοντέλο απομακρύνεται από τη λογική του πολυμορφικού, υιοθετώντας μια πιο σύγχρονη crossover σχεδίου με μήκος 4.490 χιλιοστά και χώρους για πέντε επιβάτες.
Η Renault ισχυρίζεται ότι το Scenic E-Tech θα ενσωματώνει τη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της, δίνοντας έμφαση στην περιβαλλοντική ευθύνη, με το σαλόνι του να είναι κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά.
Βασισμένο στην αρχιτεκτονική CMF-EV, το Scenic E-Tech θα βρίσκεται πιθανότατα πάνω από το μικρότερο Megane E-Tech στη γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων της Renault.
Σε αντίθεση την κίνηση μόνο εμπρός του Megane E-Tech, το Scenic E-Tech φημολογείται ότι θα προσφέρει μια διάταξη τετρακίνησης με διπλό ηλεκτροκινητήρα που θα παράγει 394 ίππους παρόμοια με το Nissan Ariya.
Μαζί με το νέο Scenic θα παρουσιαστεί και το νέο το Grand Kangoo, μια παραλλαγή του μίνι βαν Kangoo με μακρύ μεταξόνιο.
Αναμένεται να διαθέτει διάταξη τριών σειρών, επτά θέσεων και άπλετο χώρο φόρτωσης. Αρχικά θα διατίθεται με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ αναμένεται και μια ηλεκτρική έκδοση “E-Tech”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό