19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρώτη γεύση από το νέο Renault Captur

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε σκίτσα από το γραφείο ευρεσιτεχνιών που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο παίρνουμε μία πρώτη ιδέα για το πως θα είναι το νέο compact SUV της γαλλικής εταιρίας.

Το ανανεωμένο Renault Captur φαίνεται να έχει περιορισμένες αλλαγές, όπως αναβαθμίσεις στη μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, που μοιάζουν με ένα τυπικό facelift, παρόμοιο με αυτό που έγινε με το Clio.

Υπάρχουν εικασίες για μια έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο, που ενδεχομένως θα γεφυρώσει το χάσμα με το Austral, αν και αυτό παραμένει ανεπιβεβαίωτο.

Aναμένεται ότι η ανανέωση θα είναι ήπια, με πιθανή προσθήκη μιας πιο σπορ έκδοσης Esprit Alpine.

Οι εσωτερικές βελτιώσεις αναμένεται να περιλαμβάνουν μια αναβαθμισμένη οθόνη αφής με βελτιωμένα γραφικά, ενσωματώνοντας το τελευταίο σύστημα πολυμέσων OpenR της Renault.

Αναμένονται επίσης βελτιώσεις στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, μαζί με πλουσιότερα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας.

Όσον αφορά τα συστήματα κίνησης, αναμένεται ότι το ανανεωμένο Captur θα διατηρήσει τις σημερινές επιλογές κινητήρων, όπως ο υπερτροφοδοτούμενος τρικύλινδρος κινητήρας 1,0 λίτρων, η έκδοση LPG, καθώς και οι αυτοτροφοδοτούμενες υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις E-Tech.

Το μοντέλο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ το λανσάρισμα στην αγορά θα ξεκινήσει πιθανότατα την άνοιξη.

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει γύρω στο καλοκαίρι, συνεχίζοντας τη θέση του ως μία από τις ανταγωνιστικές και ευρύχωρες επιλογές στην κατηγορία των μικρών SUV.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό