18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρώτα renders για την φορητή παιχνιδοκονσόλα τύπου Steam Deck

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τις Valve, Logitech και ASUS, φαίνεται ότι έρχεται η σειρά της Lenovo να προχωρήσει στην κατασκευή μιας φορητής παιχνιδοκονσόλας για PC games. Ήδη μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα renders για το φημολογούμενο Lenovo Legion Go, μαζί με ορισμένες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Windows Report, η οποία δημοσιεύει και τα renders που βλέπετε, το Lenovo Legion Go θα διαθέτει νέο επεξεργαστή AMD Phoenix APU εφάμιλλης ισχύος με αυτόν του ASUS ROG Ally, με το τελευταίο να χρησιμοποιεί μια custom έκδοση ROG Ally Z1 Extreme βασισμένη στο AMD Ryzen 7 7840U SoC. Αναμένονται, επίσης, δύο υποδοχές USB-C, μία microSD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου, υποδοχή για ακουστικά, κουμπιά ρύθμισης του ήχου και ροδέλα για εύκολο scrollάρισμα στο μενού.

Από πλευράς κατασκευής και εμφάνισης παρατηρούμε ότι θυμίζει έντονα το Nintendo Switch, καθώς αντιδιαμετρικά της μεγάλης οθόνης αφής υπάρχουν αποσπώμενα τηλεχειριστήρια τύπου Joy-Con, επομένως, περιμένουμε μια αντίστοιχη εμπειρία χρήσης όταν το συνδέεις στη βάση για να παίζεις στη τηλεόραση ή σε κάποια οθόνη χρησιμοποιώντας τα τηλεχειριστήρια ως ένα ενιαίο controller. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο από πλευράς Lenovo, αλλά ίσως έχουμε ανακοινώσεις είτε στην επερχόμενη Gamescom 2023 σε λίγες ημέρες, είτε στην IFA 2023 στις αρχές Σεπτεμβρίου.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό