21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρώτα δείγματα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η OnePlus μπορεί να έχει ανέβει στις προτιμήσεις των καταναλωτών για πολλούς λόγους, από επιδόσεις μέχρι τιμές, αλλά σίγουρα ένας από αυτούς δεν ήταν οι φωτογραφικές ικανότητες των συσκευών της.

Φαίνεται πως το επερχόμενο OnePlus 8 Pro έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα για την εταιρεία, όχι μόνο με προσθήκες όπως ασύρματη φόρτιση και IP rating, αλλά και με πολύ ικανές κάμερες. Το πρώτο, εντυπωσιακό δείγμα της κάμερας έρχεται από τον πρόεδρο της εταιρείας, Pete Lau, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, συγκρίνοντας το OnePlus 8 Pro με “κάποια άλλη ναυαρχίδα”.

Ultra wide that can get ultra close.

One side here was taken with a OnePlus 8 Pro, the other with another flagship phone (I think you can probably tell which is which). pic.twitter.com/qOR1OiNod0

— Pete Lau (@PeteLau) April 8, 2020

Με τη λεζάντα να αναφέρει “ευρυγώνιο που μπορεί να έρθει πολύ κοντά”, o Pete Lau μας δίνει μία πρώτη γεύση των δυνατοτήτων του ευρυγώνιου φακού σε νυχτερινές λήψεις, με το αποτέλεσμα να είναι μία φωτεινή φωτογραφία που διατηρεί τις λεπτομέρειες. Επίσης, φαίνεται πως η συσκευή είναι σε θέση να κάνει ζουμ στη wide φωτογραφία, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα.

Οι προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο για χρήση του αισθητήρα IMX586 48MP, με την εταιρεία λογικά να χρησιμοποιεί τεχνολογία pixel-binning για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Τα εν λόγω πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, αρκεί βέβαια να προέρχονται όντως από τη συσκευή και να μην είναι αποτέλεσμα κάποιου editing.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό