20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πρώην «πράσινος» με 41 πόντους σε ντέρμπι δεν βλέπει τους «αιώνιους» στο Final-4

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κανονική περίοδος της EuroLeague βρίσκεται στην τελική της ευθεία για την ολοκλήρωσή της, ούσα μόλις δύο αγωνιστικές από τον τέλος με τα προγνωστικά για τον τερματισμό των ομάδων να είναι… απαγορευτικά. Ωστόσο την ίδια στιγμή έχουν ήδη ξεκινήσει οι εικασίες για το ποιες θα είναι οι διασταυρώσεις στα Playoffs και κατ’επέκταση ποιες ομάδες θα καταφέρουν να φτάσουν στο Final Four του Βερολίνου τον ερχόμενο Μάιο.

Οι άνθρωποι της EuroLeague συνεχίζουν αυτή τη σειρά των προβλέψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ρωτούν πρωταγωνιστές (εν ενεργεία και μη) του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ σχετικά με την τετράδα που θα συνθέσει το Final Four.

Η διοργανώτρια αρχή αυτή τη φορά ρώτησε έναν θρύλο της «Γηραιάς Ηπείρου» ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής προ δεκαετίας και συγκεκριμένα τον Τάιρις Ράις. Ο πρωταθλητής και Final Four MVP του 2014 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, εξέφρασε τη δική του πρόβλεψη η οποία μεταξύ άλλων δεν περιέχει ούτε τον Παναθηναϊκό AKTOR ούτε τον Ολυμπιακό. Ο 36χρονος πλέον παλαίμαχος πιστεύει στις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα (πρώην ομάδα του τη διετία 2016-18), Μονακό και Φενέρμπαχτσε όσον αφορά την τετράδα που θα φτάσει στο μεγάλο τελικό ραντεβού της λίγκας.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το στάτους των δύο «αιωνίων» αφού εκτός των ουκ ολίγων αναμετρήσεων που έχει δώσει εναντίον τους, έχει «δώσει» το παρών και σε «ντέρμπι αιωνίων» φορώντας τη φανέλα του «τριφυλλιού» για μια σεζόν (2019-20). Μάλιστα, υπήρξε και κορυφαίος ενός εκ των μεγάλων μαχών των δύο ελληνικών ομάδων όταν τον Δεκέμβριο του 2019 είχε πετύχει 41 πόντους στο ΟΑΚΑ και τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR με 99-93 επί του Ολυμπιακού για την Euroleague.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό