22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρώην μηχανικός της McLaren ισχυρίζεται πως ο Alonso χρημάτιζε μηχανικούς για να περάσει τον Hamilton

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2007 Fernando Alonso και Lewis Hamilton ήταν teammates στη McLaren και οι σχέσεις του ήταν τεταμένες. Ο Marc Priestley, ένας πρώην μηχανικός της βρετανικής ομάδας, στην οποία εργάστηκε μεταξύ 1999 και 2009, ισχυρίζεται πως ο Ισπανός συνήθιζε να επιβραβεύει τους μηχανικούς του, δίνοντας τους χρήματα για να τους ανταμείψει για τις προσπάθειές τους. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του Alonso καθώς γρήγορα έγινε αγαπημένος μεταξύ των μηχανικών.
Μία από τις τακτικές του Fernando είναι να προσπαθεί να φέρει όλη την ομάδα στο πλευρό του στο γκαράζ,
είπε ο Priestley.

Το 2007 ο Priestley βρισκόταν στην ομάδα μηχανικών του εφεδρικού αυτοκινήτου και σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως ο μάνατζερ του Alonso, κατά τη διάρκεια ενός GP, έδωσε φακελάκια σε κάθε μηχανικό της ομάδας, εκτός από τους μηχανικούς που ήταν υπεύθυνοι για το μονοθέσιο του Hamilton. Το κάθε φακελάκι περιείχε το ποσό των 1.500 ευρώ

Η McLaren ανακάλυψε το τι είχε συμβεί και ανάγκασε τους μηχανικούς να δωρίσουν τα χρήματα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. O Priestley πρόσθεσε πως οι δύο πιλότοι είχαν “διαφορετικές τακτικές” στη προσπάθεια τους να κερδίσουν, λέγοντας πως ο Hamilton “έπαιζε μικρά παιχνίδια” με τα μέσα ενημέρωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό