20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρότυπα οι Κουέστα και Τζαβέλλας, χάρισαν τις φανέλες τους στον μικρό Γιαννάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης κατάφερε να πάρει δεύτερη διαδοχική νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη super league. Οι «κίτρινοι» αντιμετώπισαν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0. Μπορεί να ήταν ένα ματς με δύο γκολ, κόντρα σε δύο δυνατές ομάδες, ωστόσο τα highlights της αναμέτρησης, δεν ήταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο γήπεδο για να δει την αναμέτρηση ήταν ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στη χώρα μας για την αγάπη του προς το ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι φίλος του ΠΑΟΚ, ωστόσο απολαμβάνει το αγαπημένο του άθλημα και σέβεται όλες τις ομάδες.

Με τη λήξη του αγώνα, ο Χουλιάν Κουέστα, τον πλησίασε και τον πήρε αγκαλιά. Ο αρχηγός του Άρη, του έδωσε τη φανέλα του, φίλησε τον μικρό Γιαννάκη στο κεφάλι και του μίλησε. Μία καταπληκτική κίνηση από τον Ισπανό, ο οποίος μας έδειξε τι σημαίνει ποδόσφαιρο και πως ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει τον κόσμο.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τζαβέλλας, είδε τον μικρό Γιάννη την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια με τη λήξη των πρώτων 45 λεπτών. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, μίλησε με τον νεαρό φίλαθλο και του έδωσε τη φανέλα του, σε μία όμορφη και συμβολική κίνηση.

Μακάρι να βλέπαμε μόνιμα στα γήπεδα τόσο όμορφες εικόνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό