16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πρόταση Ρώσου βουλευτή για απαγωγή όποιου δυτικού υπουργού επισκέπτεται τον Ζελένσκι – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το έχουν τερματίσει στη Ρωσική τηλεόραση από την ημέρα της εισβολής στην Ουκρανία. Και τι δεν έχουν πει οι καλεσμένοι διαφόρων εκπομπών, προκειμένου η Ρωσία να κάνει αντίποινα στη Δύση.

Τι για εκτόξευση πυραύλου που θα εξαφανίσει το Λονδίνο σε δευτερόλεπτα, τι για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που ξεκίνησε, οι «πανελίστες» τα έχουν πει όλα. Ή έτσι τουλάχιστον νόμιζαν.

Το παρασκήνιο της συμφωνίας Σολτς – Μητσοτάκη για αποστολή ελληνικών τεθωρακισμένων στην Ουκρανία

Μέχρι που εμφανίσθηκε ο βουλευτής Ολέγκ Μοροζόφ (εκλέγεται με το κυβερνών κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας) ο οποίος πέταξε άλλη μια πρόταση στο τραπέζι. Εντελώς πρωτοποριακή. Την απαγωγή όποιου δυτικού υπουργού επισκέπτεται τον Ζελένσκι.

Η… απαγωγή

«Ξέρετε, ίσως είναι μια φανταστική πλοκή που έχω επεξεργαστεί. Ότι στο εγγύς μέλλον, σε κάποιο στάδιο, ένας υπουργός κάποιας χώρας του ΝΑΤΟ θα πάει με τρένο στο Κίεβο για να μιλήσει με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Αλλά δεν θα φτάσει εκεί. Και θα ξυπνούσε κάπου στη Μόσχα». Είπε ο βουλευτής στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 State TV.

What sort of things do you daydream about? Russian State Duma deputy Oleg Morozov fantasizes about kidnapping foreign government officials when they’re heading to Kyiv to meet up with Volodymyr Zelensky. Morozov thinks it’s not far-fetched and might start happening very soon. pic.twitter.com/pU1wOi7unm

— Julia Davis (@JuliaDavisNews) May 31, 2022

Η παρουσιάστρια Όλγα Σκαμπέγιεβα μάλλον δεν πίστευε στα αυτιά της με αυτό που άκουσε και ζήτησε διευκρινίσεις: «Εννοείτε να τους απαγάγουμε;», για να εισπράξει την κατηγορηματική απάντηση από τον βουλευτή: «ναι».

«Η ευλογιά των πιθήκων δεν είναι COVID-19» – Κορυφαίος σύμβουλος του ΠΟΥ εξηγεί στο ΒΗΜΑ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό