17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρόστιμο-μαμούθ θα κοστίσουν τα νεύρα στον Ντρέιμοντ Γκριν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής του ΝΒΑ έπεσε βαρύς στην κεφαλή του Ντρέιμοντ Γκριν, στον οποίο επιβλήθηκε συμμετοχή χωρίς πληρωμή για τους επόμενους πέντε αγώνες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο οξύθυμος φόργουορντ, που τιμωρήθηκε για «κλιμάκωση διαμάχης εντός γηπέδου» στον αγώνα της Τρίτης με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, θα πονέσει στην τσέπη κατά 769.970 δολάρια για τους αγώνες που θα χάσει με την Οκλαχόμα Σίτι (2 παιχνίδια), το Χιούστον, το Φοίνιξ και το Σαν Αντόνιο!

Ο Γκριν, ένας από τους τρεις παίκτες που αποβλήθηκαν μετά από σύρραξη στη διάρκεια του παιχνιδιού, τιμωρήθηκε επειδή άρπαξε βίαια τον Ρούντι Γκόμπερ από τον λαιμό «με αντιαθλητικό και επικίνδυνο τρόπο», δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του NBA, Τζο Ντούμαρς.

Ο παλαίμαχος άσος είπε επίσης ότι στο μέγεθος της τιμωρίας έπαιξε σημαντικό ρόλο το ιστορικό αντιαθλητικής συμπεριφοράς που έχει επιδείξει ο Γκριν στα γήπεδα του NBA.

Οι Κλέι Τόμπσον και Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς, που επίσης αποβλήθηκαν, θα καταβάλουν πρόστιμο 25.000 δολαρίων, όπως και ο Γάλλος σέντερ Ρούντι Γκομπέρ, για τη συμμετοχή τους στο επεισόδιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό