21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρόζυμο: Το νέο προζυμένιο ψωμί που αξίζει να βρίσκεται πάντα στο τραπέζι σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Από την πρώτη δοκιμή θα καταλάβεις ότι ξεχωρίζει, όχι μόνο για τη γεύση και το άρωμα που του που εξασφαλίζει το προζύμι φυσικής ωρίμανσης.

Αν προσέχεις τη διατροφή σου, τότε το πιο περίπλοκο task στο οποίο καλείσαι να ανταπεξέλθεις μέσα στην εβδομάδα, είναι τα γεύματα της ημέρας σου. Διότι, μπορεί από τη μία πλευρά να γνωρίζεις ότι η ισορροπημένη διατροφή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγεία και την ευεξία σου, όμως από την άλλη συχνά δεν έχεις το χρόνο να φροντίσεις τη διατροφή σου όπως θα ήθελες, εντάσσοντας σε αυτήν περισσότερες ευεργετικές, σπιτικές και παραδοσιακές συνταγές!

Ποια είναι η λύση; Φυσικά, το να έχεις στην κουζίνα σου ένα προϊόν, που θα φέρει την κουλτούρα του «σπιτικού» και της παράδοσης στην καθημερινή διατροφή σου: Από ένα θρεπτικό πρωινό ή το κυριακάτικο brunch με τις κολλητές σου, μέχρι ένα ελαφρύ βραδινό ή ένα υγιεινό γεύμα στο γραφείο.

Για εμάς, λοιπόν, το «κλειδί» βρίσκεται στο προζυμένιο ψωμί. Και το γιατί θα το μάθεις αμέσως!

#1 Αποτελεί ποιοτική λύση για να συνοδεύσεις ή να δημιουργήσεις ένα πλήρες γεύμα

Πολλοί θεωρούν πως η προετοιμασία ενός ποιοτικού και υγιεινού γεύματος απαιτεί, εκτός από αρκετό χρόνο, εξεζητημένα υλικά και τροφές που είναι δύσκολο να βρεθούν σε κάθε κουζίνα. Γράψε λάθος, γιατί σου έχουμε ευχάριστα νέα: Υπάρχει πλέον στην αγορά, ένα νέο, απαραίτητο προϊόν που αξίζει μία θέση στο τραπέζι σου, προσφέροντας τη δυνατότητα να δημιουργήσεις από το «μηδέν» ένα πλήρες γεύμα και να πλαισιώσεις με τον καλύτερο τρόπο το εβδομαδιαίο σου μενού.

Όποια και αν είναι η περίσταση λοιπόν, από ένα οικογενειακό τραπέζι μέχρι ένα ελαφρύ snack πριν τη γυμναστική, μην παραλείψεις να έχεις μαζί σου ένα αυθεντικά καλό ψωμί που συνδυάζει την υψηλή θρεπτική αξία και την απόλαυση δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έχεις πάντα ένα υγιεινό snack. Ο λόγος, για το Πρόζυμο της εταιρείας Καραμολέγκος.

Από την πρώτη δοκιμή θα καταλάβεις ότι ξεχωρίζει, όχι μόνο για τη γεύση και το άρωμα που του που εξασφαλίζει το προζύμι φυσικής ωρίμανσης, παρέχοντας μία κορυφαία επιλογή στους λάτρεις του προζυμένιου ψωμιού, αλλά επειδή συγχρόνως είναι ιδανικό για εσένα που αναζητάς μία ποιοτική λύση για να συνοδεύσεις το γεύμα σου.

#2 Φέρνει στο τραπέζι την πιο αυθεντική γεύση από το παρελθόν

Αν ανατρέξεις λίγα χρόνια πίσω και αναρωτηθείς τι είναι εκείνο που έκανε τα κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια τόσο ξεχωριστά, πολύ γρήγορα θα αντιληφθείς πως εκτός από τα μαμαδίστικα φαγητά που πάντα ήταν μαγειρεμένα με αγάπη, υπήρχε ακόμη ένα προϊόν που στη χώρα μας έχει παραδοσιακά τη δική του θέση στο καθημερινό τραπέζι: Μία φρατζόλα ψωμί!

Για εσένα λοιπόν, που θέλεις να κρατήσεις αυτήν τη παράδοση χρόνων και στο δικό σου καθημερινό τραπέζι, το μόνο που αρκεί είναι να πεις «ναι

» σε ένα ψωμί που αποθεώνει μερικές από τις κλασικότερες συνταγές του προζυμένιου ψωμιού, ανατρέχοντας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και συγκεντρώνοντας συνταγές που έχουν τις ρίζες βαθιά στην παράδοση του τόπου προέλευσής τους.

Διότι το Πρόζυμο της εταιρείας Καραμολέγκος ήρθε για να γεφυρώσει το παρελθόν με το παρόν, αναζητώντας σε όλη τη χώρα, από τους κάμπους της Θεσσαλίας και τα ορεινά μέρη της, έως και τα νησιά μας, με κυρίαρχη τη Σαντορίνη και τους Πετρόμυλους, αυτό που κάνει το προζυμένιο ψωμί ξεχωριστό.

#3 Ανταποκρίνεται σε κάθε ξεχωριστό γούστο

Μπορεί η μακρά ιστορία του προζυμένιου ψωμιού να μην έχει ξεθωριάσει εδώ και χρόνια, χάρη στην κουλτούρα του σπιτικού, χειροποίητου, χωριάτικου και ξινού ψωμιού, που ακόμη βρίσκεται ψηλά στη διατροφική μας πυραμίδα, ωστόσο, οι μεταβαλλόμενες διατροφικές ανάγκες, δημιουργούν καθημερινά νέες διατροφικές τάσεις, που διαφέρουν για την καθεμία από εμάς.

Ανταποκρινόμενη σε αυτήν τη νέα τάξη πραγμάτων -που επηρεάζει φυσικά και το «κομμάτι» της διατροφής- η εταιρεία Καραμολέγκος, δημιούργησε ένα προζυμένιο ψωμί που είναι κατά κάποιον τρόπο μία επιστροφή στο παρελθόν, μέσα από τέσσερις νέες, μοναδικές ετικέτες του Καραμολέγκου Πρόζυμο. Ακριβώς όπως εσύ λοιπόν, έτσι και κάθε ποικιλία ψωμιού -από το Πρόζυμο Σαντορινιό με φυσικό προζύμι ολικής, μέχρι το Πρόζυμο Ορεινό με προζύμι σίτου, το Πρόζυμο Θεσσαλικό με προζύμι σκληρού σταριού και το Πρόζυμο Ζέας με προζύμι Ζέας- η κάθε «ποικιλία» έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ακόμη και αν δεν σου είναι πάντα εύκολο να βρεις την κουλτούρα του «σπιτικού» στην καθημερινή διατροφή σου, αναζητώντας προϊόντα χωρίς συντηρητικά, πλέον γνωρίζεις ότι έχεις την δυνατότητα να το καταφέρεις. Η αρχή θα γίνει βάζοντας στο καθημερινό σου μενού σου το πιο αυθεντικό προϊόν, εκείνο που κατάφερε να συνδυάσει την παράδοση και τον εκσυγχρονισμό με τον πιο γευστικό τρόπο, δηλαδή το Πρόζυμο της εταιρείας Καραμολέγκος!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό