16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρόεδρος ιταλικής ομάδας κατηγορεί τους παίκτες του για… στήσιμο αγώνων

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν υπάρχει μια ομάδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος που βρίσκεται σε δεινή θέση, τότε αυτή είναι σίγουρα η Λέκο. Μια ομάδα η οποία βρίσκεται 20η και τελευταία στη βαθμολογικής κατάταξη της Serie B με 21 βαθμούς και 9 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει κυρίως τον πρόεδρο του συλλόγου από τη βόρεια Ιταλία, δεν είναι τόσο η βαθμολογική κατάσταση του συνόλου του, όσο η… μυστήρια εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος για τον Πάολο Ντι Νούνο ο οποίος εξέφρασε δίχως δισταγμό τις υποψίες του ότι ίσως ορισμένα μέλη της ομάδας έχουν επιχειρήσει να στήσουν παιχνίδια!

«Δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα, είμαστε καταδικασμένοι να υποβιβαστούμε. Άλλο είναι που με προβληματίζει. Αγώνες πωλούνται και στήνονται, φοβάμαι για περίεργες κινήσεις εκ μέρους των μελών μας. Ελπίζω να θέσουν υπό παρακολούθηση τα τηλέφωνά τους», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Λέκο. Το γεγονός αυτό δημιούργησε αντιδράσεις στις τάξεις της ομάδας, με τα μέλη και τους ποδοσφαιριστές της να εκδίδουν ανακοίνωση εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους και κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό