20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Πρόβα» καλοκαιριού το Σαββατοκύριακο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σάββατο 13 Απριλίου, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια, ενώ λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 26 με 29 και τοπικά στα δυτικά και τους 30 βαθμούς και στα νησιά τους 23 με 26 και τοπικά 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια, ενώ λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα βορειοανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κατά περίπου 8 με 9 βαθμούς και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 28 με 30 και τοπικά στα δυτικά και τους 31 βαθμούς και στα νησιά τους 24 με 27 και τοπικά 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό