20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πρωτοφανής αλητεία: Κουκουλοφόροι οπαδοί του Περιστερίου, χτύπησαν ανθρώπους της ΑΕΚ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτες καταστάσεις στο γήπεδο του Περιστερίου και πρωτοφανή αλητεία! Κουκουλοφόροι οπαδοί από το Περιστέρι, μπήκαν μέσα στο γήπεδο και χτύπησαν ανθρώπους της ΑΕΚ ενώ επιτέθηκαν και σε επίσημους της ομάδας. Συγκεκριμένα, λίγο πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου με την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ με 20-13, μια ομάδα από αλήτες κουκουλοφόρους οπαδούς του Περιστερίου που βρίσκονταν στο πέταλο, έφυγαν από εκεί άνοιξαν το πορτάκι που οδηγεί μέσα στο γήπεδο και χτύπησαν ανθρώπους και στελέχη της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια πήγαν και στα επίσημα και χτύπησαν επίσημους της ΑΕΚ που βρίσκονταν εκεί με πρόσκληση. Μιλάμε για συνθήκες ζούγκλας στο γήπεδο του Περιστερίου με τους διαιτητές να διακόπτουν προσωρινά το ματς και να αποφασίζουν εκκένωση. Μάλιστα οι διαιτητές ήταν ξεκάθαροι και τόνισαν πως αν δεν αδειάσει εντελώς το γήπεδο, το ματς θα διακοπεί οριστικά. Παράλληλα ενημερώθηκαν οι δύο πρόεδροι των ομάδων για τα όσα συνέβησαν και η θέση του Περιστερίου προκαλεί σοκ αφού ο Πανταζοπούλος αναρωτήθηκε αν συμβαίνουν πρώτη φορά.

Το απίστευτο είναι πως ο αστυνομικός διευθυντής σύμφωνα με την ΕΡΤ3 θέλει να αλλάξει την απόφαση των διαιτητών και προσπαθεί να τους πείσει να αφήσουν τους οπαδούς του Περιστερίου στο γήπεδο, αυτούς δηλαδή που την έπεσαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Από την ΑΕΚ καταγγέλλουν το Περιστέρι ότι έχει ευθύνη για τα επεισόδια. 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό