22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρωτοπορία της Ρεάλ Μαδρίτης – Φτιάχνει το πρώτο ποδοσφαιρικό…. λούνα παρκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο ποδοσφαιρικό θεματικό πάρκο είναι γεγονός! Θα βρίσκεται στο Ντουμπάι και θα ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τα εγκαίνια να έχουν προγραμματιστεί για το 2025.

Οι «Μερένχες» φέρνουν ξανά κάτι πρωτοποριακό στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά δεν είναι σχετικό με το ίδιο το άθλημα αλλά με όλη την κουλτούρα που το περιτριγυρίζει. Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα Marca ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει ήδη βάλει μπρος το σχέδιό του για οικοδόμηση του εν λόγω πάρκου.

Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες του «Real Madridd World», όπως θα ονομάζεται, και δείχνουν πραγματικά φαντασμαγορικές. Μεταξύ άλλων το πάρκο θα περιλαμβάνει κλασικά παιχνίδια λούνα παρκ (ρόδα, τρενάκι κτλ.), δωμάτια που παρουσιάζεται η ιστορία του συλλόγου (προβολές 360 μοιρών, επίδειξη τροπαίων κτλ.), μίνι γηπεδάκια ποδοσφαίρου και επισιτιστικά καταστήματα (πχ. εστιατόρια φαγάδικα).

Τα αρχικά στάδια του έργου ξεκίνησαν να μπαίνουν σε εφαρμογή από το 2009 και η ολοκλήρωσή του είναι πολύ κοντά με τα εγκαίνια, αν πάνε όλα βάσει προγραμματισμού, να πραγματοποιούνται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Το εγχείρημα θα παρέχει τεράστια οικονομική στήριξη στη Ρεάλ Μαδρίτης χάρη στην τοποθεσία του. Η παραλιακή περιοχή του Ντουμπάι «περπατιέται» κυρίως από ανθρώπους που δεν τους… λείπουν τα λεφτα κι έτσι μόνο να φανταστεί μπορεί κανείς πόσο μπορεί να κοστίζει μία επίσκεψη στο πάρκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό