16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πρωταθλητής ο Λεβαδειακός, επιστρέφει στη Super League 1

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιστροφή του Λεβαδειακού στη Super League 1 δεν άργησε. Έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους στη Super League 2, οι Βοιωτοί επιστρέφουν στην πρώτη κατηγορία, με σκοπό αυτή τη φορά να παραμείνουν και να μην έχουν ξανά μπελάδες. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, επικράτησε με 2-0 του Μακεδονικού και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΛ από τη Νίκη Βόλου με 3-2, πήρε μαθηματικά το πρωτάθλημα στον Νότιο Όμιλο.

Ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος του Μακεδονικού και με το τρίποντο που πήρε, έφτασε τους 41 βαθμού;, ενώ η Λάρισα παρέμεινε στους 28. Τα επόμενα ματς είναι… αδιάφορα για τους «πράσινους» οι οποίοι πέτυχαν τον μεγάλο τους στόχο και έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να προετοιμαστούν για την επιστροφή τους στη Super League 1.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Τσελεπίδης, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε (62′ Κουϊρουκίδης), Χάμοντ (85′ Ντεντάκης), Νταγκό (72′ Γιαννιώτας), Πολέτο, Συμελίδης (72′ Νίκας), Ρομό (62′ Κωστή).

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Περέιρα, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Μελετίδης (79′ Μαργαρίτης), Παναγιωτούδης, Ραμίρες (79′ Αδαμίδης), Ζαφειράκης (79′ Τσαμούρης), Γρηγοριάδης (57′ Τσιλιγγίρης), Χερίδης (57′ Σιμόνι).

Τα αποτελέσματα:ΑΕΛ-Νίκη Βόλου 2-3Λεβαδειακός-Μακεδονικός 2-0Ρεπό: ΑΕΚ Β’

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)Λεβαδειακός 41ΑΕΛ 28Νίκη Βόλου 24Μακεδονικός 21ΑΕΚ Β’ 18*Η ΑΕΚ Β’ έχει ένα ματς λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική:ΑΕΛ-ΑΕΚ Β’Νίκη Βόλου-ΛεβαδειακόςΡεπό: Μακεδονικός

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό