20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πρωταθλήτρια σε λάθος κατηγορία η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ουραγός της Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ,  κατέχει την κορυφή στα περισσότερα τέρματα που έχει δεχθεί ομάδα ανάμεσα στα top-5 πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία) και οδεύει, πανηγυρικά (όπως και ανέβηκε) προς την Championship.

Οι «λεπίδες» έχουν παθητικό 66 γκολ, στη φετινή τους σεζόν, στο Νησί και μετράνε μόλις 22 ενεργητικό, όντας τα λιγότερα στο πρωτάθλημα, με συγκομιδή 13 βαθμών. Άλλαξε προπονητή στη μέση της χρονιάς, αντικαθιστώντας τον Πολ Χέκινγκμπότομ με τον Κρις Γουίλντερ, ο οποίος δεν έφερε τη βελτίωση. Έχουν συγκετρώσει 13 βαθμούς και «αγκαλιά» με τη Μπέρνλι κατηφορίζουν στη δεύτερη κατηγορία.

Την περσινή χρονιά, που βρισκόταν στην Championship, είχε δεχτεί, μόλις 39 γκολ σε 46 παιχνίδια, γεγονός που δείχνει την τεράστια διαφορά ποιότητας των δύο κατηγοριών. Πρώτοι σκόρερ της ομάδας είναι οι ΜακΜπέρνι και Άρτσερ (4 γκολ). Με 12 αγωνιστικές να απομένουν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της και του χρόνου, πολύ πιθανόν, να μην βρίσκεται στην Premier League.

Εκτός από την Μπέρνλι, που έχει δεχτεί οκτώ λιγότερα, υπάρχουν και άλλες ομάδες που πλησιάζουν τον αριθμό αυτό και στα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Οι ιταλικές Σαλερνιτάνα και Φροζινόνε βρίσκονται στη σχετική κατηγορία, μετρώντας 53 και 55 γκολ αντίστοιχα. Η Αλμερία που βρίσκεται στην τελευταία θέση της La Liga έχει δεχθεί 54, με τη γερμανική Ντάρμσταντ να συμπληρώνει τη λίστα με 52. Στην Ελλάδα, η Κηφισιά έχει καταγράψει τη μέχρι στιγμής χειρότερη αμυντική επίδοση, έχοντας δεχθεί 51 τέρματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό