16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Προϊόν επιστημονικής φαντασίας ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε υπουργείο στον Κασσελάκη το 2019»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση»

Προϊόν επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε πριν από λίγο μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης όλα όσα ισχυρίζεται ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, ότι δηλαδή πριν από τέσσερα χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Στέφανο Κασσελάκη υπουργείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, «πρόκειται για ένα προϊόν επιστημονικής φαντασίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση».

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Documento», ο Μανώλης Καπνισάκης ισχυρίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει πρόταση στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο στην πρώτη 4ετια του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, το 2019 ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει υπουργός ενώ, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ισχυρισμούς την προσέγγιση ανάμεσα στους δύο έκανε ο κ. Αντώνης Διαματάρης ο οποίος ήταν υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την ομογένεια.

Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε στη συνέχεια από τον Βασίλη Χιώτη για τον χρόνο που θα κατατεθεί τελικά το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τα νομικά δικαιώματα των παιδιών. Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι ξεκινά ο διάλογος, η συζήτηση άμεσα, ώστε να υπάρξει τεκμηρίωση όσων λένε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα υιοθεσίας από έναν μονογονέα. Κάποια παιδιά έχουν υιοθετηθεί από έναν άνδρα ή μία γυναίκα και πρέπει να δούμε και τα δικαιώματα για τον έτερο γονέα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό