18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προχωράει σε δράση για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΦΗ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
21.10.2023 | 09:11

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ σε ματς Κυπέλλου απέναντι στα Χανιά | 9 Οκτωβρίου 2023
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ ενώνει τις δυνάμεις του με την Περιφέρεια Κρήτης και συμμετέχει στην εκστρατεία Πρόληψης “Είναι στο Χέρι μου”, που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να υποβληθούν δωρεάν σε εξέταση μαστογραφίας

Η διοίκηση του ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο κομμάτι που αφορά την αλληεπίδραση με την κοινωνία και το αποδεικνύει για ακόμη μία φορά αφού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει σε μία σημαντική πρωτοβουλία, προσφέροντας δωρεάν εξέταση μαστογραφίας στις γυναίκες που θα βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη (24/10), από τις 9 το πρωί ως τις 13:30 μετά το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Όλα αυτά στο πλαίσιο εκστρατείας που έχει στόχο την πρόληψη και ενημέρωση σχετικά με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

“Με το σύνθημα “Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα”, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενώνει τις δυνάμεις της με την Περιφέρεια Κρήτης και συμμετέχει στην εκστρατεία πρόληψης “Είναι στο Χέρι μου”.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας προχωρά σε δράση που έχει στόχο την πρόληψη και ενημέρωση σχετικά με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, στην Πλατεία Ελευθερίας, δίνουμε τη δυνατότητα στις γυναίκες να υποβληθούν ΔΩΡΕΑΝ σε εξέταση μαστογραφίας στην Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία θα βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας (μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας) από τις 09:00 το πρωί ως τις 13:30 μετά το μεσημέρι.

*Η Κινητή Μονάδα έχει τη δυνατότητα να εξετάσει 20 γυναίκες την ημέρα.

Για την επιλογή των γυναικών που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν μαστογραφία, κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι:

Γυναίκες ηλικίας 40-75 ετών
Θα δοθεί προτεραιότητα σε γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε Μαστογραφικό έλεγχο όπως και σε ανασφάλιστες γυναίκες
Αποκλείονται οι γυναίκες: α) που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή, β) που έχουν κάνει μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών, γ) γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Να μην έχουν ιστορικό βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.

Οι γυναίκες που θα προσέλθουν για εξέταση, είναι απαραίτητο εφόσον έχουν προηγούμενες εξετάσεις που αφορούν το μαστό, να τις κρατούν μαζί τους.

Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, η πρόληψη είναι σύμμαχός μας και η ΠΑΕ ΟΦΗ στέκεται για μια ακόμα χρονιά στο πλευρό των γυναικών!”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό