20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Προφανώς και κρίθηκε η πρώτη θέση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κράτησε το αήττητο σερί του στην Basket League, επικρατώντας 85-80 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ο τίτλος κρίθηκε σε αυτό το παιχνίδι, ενώ, ακόμη και με μια νίκη της ομάδας του θα ήταν δύσκολο να καταλάβει την πρώτη θέση ο Ολυμπιακός.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, λέγοντας ότι ακόμη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την κατάσταση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε στην προσπάθειά μας. Είχαμε την ευκαιρία αν έβαζε γκολ-φάουλ ο Νάιτζελ, να περνάγαμε και μπροστά στο σκορ στο τέλος του παιχνιδιού. Κάναμε μία αξιοπρεπή προσπάθεια. Δυστυχώς είναι ο Φαλ έξω, χτύπησε και ο Μιλουτίνοφ. Πήγαμε σε πολύ αδόκιμα σχήματα. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πιστεύω θα τους βάζαμε μεγαλύτερη πίεση αν μπορούσαμε να είμαστε πλήρεις».

Για το αν κρίθηκε η πρώτη θέση: «Προφανώς. Ακόμα και να κερδίζαμε σήμερα πάλι θα ήταν δύσκολο να πάρουμε την πρώτη θέση. Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία μας, αν είμαστε πλήρεις και συνεπείς, αν η ομάδα μας έχει όλο το ρόστερ της, θα είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος για το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει νέα ενημέρωση για τον Μιλουτίνοφ: «Όχι ακόμα, θα δούμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό