17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Προτιμά Λίβερπουλ αντί της Μπάγερν για το μέλλον του ο Τσάμπι Αλόνσο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα σενάρια περί προπονητών… βουίζουν σε όλη την Ευρώπη και μερικά από αυτά αφορούν τον Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός άλλοτε σπουδαίος μέσος, έχει δείξει με το «καλημέρα» τις αρετές του στο ξεκίνημα της προπονητικής του σταδιοδρομίας, έχοντας μετατρέψει την Μπάγερ Λεβερκούζεν σε ένα τρομερό σύνολο αλλά και σε φαβορί για την κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η εξέλιξη αυτή, τον έχει κάνει περιζήτητο, ειδικά για ομάδες του κορυφαίου ευρωπαϊκού επιπέδου που ψάχνουν τον επόμενο οδηγό της τεχνικής ηγεσίας τους. Δύο από αυτές είναι η Λίβερπουλ η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ που θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι κατόπιν δικής του επιθυμίας, ενώ στο «κόλπο» είναι και η Μπάγερν Μονάχου που δεν πείθει σε καμία περίπτωση με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Αλόνσο δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το τι θα ακολουθήσει αναφορικά με την προπονητική καριέρα του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και παραμονής του στην Λεβερκούζεν.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος φέρεται να έχει σε επαφές με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, ενώ το πλάνο και η φιλοσοφία της ομάδας του Μερσεϊσάιντ την καθιστούν ψηλά στις προτεραιότητες του Ισπανού έναντι της Μπάγερν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσάμπι Αλόνσο υπήρξε καταλυτικός ποδοσφαιριστής τόσο με τη φανέλα της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό