17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Προτιμάτε τα κλικ από την αλήθεια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, σε συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια του Αυστραλιανού Open, λογομάχησε με δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας για το οποίο κατηγορείται, με τον Γερμανό να ρίχνει την ευθύνη στα ΜΜΕ, αναφέροντας ότι δεν τους νοιάζει η αλήθεια αλλά τα κλικ.

Ο διάλογος του Ζβέρεφ με τον δημοσιογράφο

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θεωρείς ότι είναι σωστό να συνεχίσεις στο συμβούλιο των παικτών της ATP, ενώ η υπόθεσή σου είναι ανοιχτή;ΖΒΕΡΕΦ: «Γιατί όχι;».ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Υπάρχει ένα ερωτηματικό για την απόφαση του δικαστηρίου».ΖΒΕΡΕΦ: «Δεν υπάρχει».ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Έχεις την εμπιστοσύνη των συναθλητών σου για να συνεχίσεις σε αυτόν τον ρόλο;»ΖΒΕΡΕΦ: «Έτσι νομίζω. Δεν μου έχει πει κανένας τίποτα. Δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω».ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λένε ότι δεν θα έπρεπε καν να παίζεις, πόσο μάλλον να έχεις ηγετικό ρόλο. Ποιες είναι οι σκέψεις σου γι’ αυτό;»ΖΒΕΡΕΦ: «Ποιος το λέει; Οι δημοσιογράφοι, που ενδιαφέρονται περισσότερο να γράψουν την ιστορία και να πάρουν κλικ, παρά για την αλήθεια». Τον Μάιο η δίκη του Ζβέρεφ

Ορίστηκε η δίκη του Αλεξάντερ Ζβέρεφ για ενδοοικογενειακή βία, για τις τις 31 Μαΐου ως τις 19 Ιουλίου στο Βερολίνο. Ο Γερμανός τενίστας κατηγορήθηκε τον Ιούλιο του 2023 από την πρώην κοπέλα του, Μπρέντα Πατέα για σωματική βία. Στις 31 Οκτωβρίου, του επιβλήθηκε πρόστιμο 450.000 ευρώ από το περιφερειακό δικαστήριο του Τιργκάρντεν και εκείνος άσκησε έφεση.

Η παρουσία του στις οκτώ ακρόασης που έχουν προγραμματιστεί δεν είναι απαραίτητη και θα τον εκπροσωπήσουν οι δικηγόροι του. Έτσι, θα μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στο Roland Garros και στο Wimbledon, τουρνουά τα οποία συμπίπτουν με τις ημερομηνίες ακρόασης.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά όπου ο Ζβέρεφ κατηγορείται για σωματική βία. Η προηγούμενη ήταν τον Οκτώβριο του 2020, από την τότε σύντροφο του Όλγα Σαρίποβα. Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ υποστηρίζει την αθωότητα του και απορρίπτει όλες τις κατηγορίες περί σωματικής βλάβης και ψυχολογικής βίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ATP άνοιξε έρευνα για τις κατηγορίες, μετά από τις καταγγελίες της Σαρίποβα, ωστόσο, τις έκλεισε λόγω έλλειψης επαρκών αποδεικτικών στοιχείων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό