17.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Καισαριανής

Ειδήσεις Ελλάδα

Που και πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία  οχημάτων, λόγω έργων του μετρό στην Καισαριανή. Ξεκινούν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών κατασκευής της γραμμής 4 του Mετρό Αθήνας.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 24-1-2024 και την 25-1-2024, καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Δαμάρεως. Η διακοπή κίνησης θα γίνει από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως τη συμβολή της με την οδό Αντιστάσεως (περιοχής Δήμου Καισαριανής).Για την εξυπηρέτηση των οδηγών κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ηρ. Σκοπευτηρίου.

Έργα για τη γραμμή 4 του μετρό στην πλατεία Κυψέλης / Eurokinissi

Κατά τη διάρκειά της παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.Σύμφωνα με παλαιότερη δημοσίευση του flash.gr η Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας θα συνδέει το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι με το Γουδή περνώντας μέσα από τις πιο πυκνοκατοικημένες συνοικίες της Αθήνας όπως η Κυψέλη, τα Εξάρχεια και το Κολωνάκι και θα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες πολίτες.

ΜΕΤΡΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ EUROKINISSI)

Η σύμβαση για την κατασκευή του Α’ Τμήματος της Νέας Γραμμής 4 (Άλσος Βεΐκου-Γουδή) υπεγράφη στις 22 Ιουνίου 2021, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα στις 29 Μαρτίου 2021, υπεγράφη και η αντίστοιχη σύμβαση για τις πρόδρομες εργασίες, που βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη.Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αποτελείται από δεκαπέντε (15) νέους υπόγειους σταθμούς: Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι, Ελικώνος, Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Ακαδημία, Κολωνάκι, Ευαγγελισμός, Καισαριανή, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Ζωγράφου και Γουδή, καθώς και εννέα (9) ενδιάμεσα ή/και τερματικά φρέατα, μήκους περίπου 13 χλμ. σήραγγας, με συμβατικό τίμημα 1,2 δισ. ευρώ και χρόνο ολοκλήρωσης για το σύνολο του έργου τα 8 έτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό