20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Προσθήκη μίνι μουσικών κλιπς στα Notes

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον απόηχο των διαρροών για το Project 92 της Meta, το εναλλακτικό Twitter της εταιρείας, η ομάδα ανάπτυξης του Instagram αναβαθμίζει την λειτουργία Notes προσθέτοντας τη δυνατότητα ανάρτησης μικρών ηχητικών αποσπασμάτων, αλλά και τη δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης των statuses των χρηστών.

Τα Notes πρωτοέκαναν την εμφάνιση τους στο Instagram τον περασμένο Δεκέμβριο δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αναρτούν μικρά status updates με κείμενο και emoji, τα οποία μπορούν να δουν οι followers στην ενότητα Inbox. Με την προσθήκη των αποσπασμάτων ήχου, οι χρήστες μπορούν να αναρτούν αυτά που ακούν (έως 30 δευτερόλεπτα) μαζί με μια μικρή περιγραφή.

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης του κειμένου στα Notes με ένα κλικ, σε περίπτωση που κάποιος φίλος αναρτά «ψαγμένο» περιεχόμενο σε μια ξένη γλώσσα που δεν γνωρίζεις.

Μπορεί τα Notes να μοιάζουν παρωχημένα για όσους έζησαν τα πρώτα χρόνια του Internet, παρόλα αυτά, η Meta σημειώνει πως οι νεαροί χρήστες έχουν αναρτήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια Notes μέσα στο τελευταίο τρίμηνο.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό