18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προσθέτει περισσότερες επιλογές ταχύτητας αναπαραγωγής των s

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Twitter ξεκίνησε δοκιμές για την προσθήκη περισσότερων επιλογών ταχύτητας στην αναπαραγωγή των s και των φωνητικών μηνυμάτων που μοιράζονται οι χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο της σε συσκευές Android και στη web έκδοση του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Joseph Nunez, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ταχύτητα αναπαραγωγής από 0.25x έως 2x στα s και τα ηχητικά tweets που δημοσιεύουν ή αποστέλλουν μέσω μηνύματος σε άλλους χρήστες.

Όσοι έχετε συμπεριληφθεί σε αυτές τις δοκιμές θα παρατηρήσετε ένα μικρό γρανάζι στα s και πατώντας επάνω σε αυτό θα δείτε τις διάφορες επιλογές ταχύτητας αναπαραγωγής. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα λανσαριστεί η λειτουργία για όλους τους χρήστες, αλλά σίγουρα θα γίνουν πρώτα δοκιμές και στις iOS συσκευές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό