31.8 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

Προσθέτει κουμπί Select All στην εφαρμογή Gmail για συσκευές Android

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα αναβάθμιση της εφαρμογής Gmail για συσκευές Android φέρνει στους χρήστες μια λειτουργία που σαφέστατα θα τους διευκολύνει αφάνταστα στην διαχείριση του inbox, ειδικά εάν έχουν συνδεδεμένους πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 9to5Google, η Google πρόσθεσε το κουμπί “Select All” που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει με τη μία έως 50 emails από το inbox για να προχωρήσει έπειτα σε μαζικές ενέργειες όπως διαγραφή, αρχειοθέτηση, επισήμανση ως αναγνωσμένα ή και να τα μεταφέρει σε συγκεκριμένο φάκελο. Επιπλέον, ο χρήστης θα μπορεί να εκτελέσει μαζικά και άλλες ενέργειες που κρύβονται στο κουμπί με τις τρεις κάθετες τελείες, όπως snoozing, αλλαγή label, επισήμανση ως σημαντικά, muting και αναφορά για spam. 

Το κουμπί “Select All” στην εφαρμογή Gmail για συσκευές Android έχει γίνει διαθέσιμο με την έκδοση 2023.08.20.561750975 και μέχρι στιγμής υπάρχουν αναφορές ότι το έχουν δει κάτοχοι συσκευών Pixel και Samsung Galaxy με λειτουργικό σύστημα Android 13. Η διανομή γίνεται σταδιακά, επομένως, ίσως χρειαστεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να το δούμε όλοι.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό