31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Προσέγγιση της Λίβερπουλ στον Μπαπέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων δύο εβδομάδων, που κάνουν λόγο για μεγάλο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Κιλιάν Μπαπέ, φαίνεται πως έχουν βάση.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, επικοινώνησε με τον πατέρα του 21χρονου επιθετικού, Βιλφρίντ Μπαπέ, για να μορφώσει μια πρώτη άποψη αναφορικά με τις προθέσεις του Γάλλου άσου για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν και το κατά πόσο θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του στον αγγλικό σύλλογο. 

Οι φήμες για το μέλλον του Μπαπέ έγιναν ακόμη πιο έντονες τις τελευταίες ημέρες, μετά τη «διαρροή» από την πλευρά του αθλητικού διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, πως προτιμάει να αφήσει να φύγει ελεύθερος ο Μπαπέ το καλοκαίρι του 2022, αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, παρά να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.

Η Παρί φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον Μπαπέ ένα νέο «φαραωνικό» ετήσιο συμβόλαιο, αντίστοιχο με αυτό που απολαμβάνει ο Νεϊμάρ, δηλαδή πάνω των 30 εκατ. ευρώ καθαρά. 

Αν όμως ο παίκτης επιμείνει στις αρνητικές απαντήσεις, ο γαλλικός Τύπος εκτιμά ότι το καλοκαίρι του 2021 η πώληση του Μπαπέ θα είναι εκ των ων ουκ άνευ για την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό