16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

προπόνηση της Εθνικής πόλο στο Παγκόσμιο, διέλυσε την Κίνα []

Ειδήσεις Ελλάδα

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ποιότητας και της κλάσης της δεν επέτρεψε να αφήσει η Εθνική πόλο Ανδρών στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Ντόχα το πρωί της Δευτέρας (05/02). Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου ήταν εντυπωσιακό και καταιγιστικό κόντρα στην Κίνα, την οποία και διέλυσε με συνολικό σκορ 24-6 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του τουρνουά

Ο πλουραλισμός στην επίθεση και η σκληράδα που πάντα χαρακτηρίζει την ελληνική άμυνα, ήταν τα στοιχεία που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την ευρεία αυτή επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η οποία μάλιστα αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα μας στα χρονικά της διοργάνωσης.

Η Εθνική επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό τον τίτλο του φαβορί καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, παίζοντας σε ρυθμό που δε μπορούσε σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει η κινεζική ομάδα. Επόμενη υποχρέωση, απέναντι στην Βραζιλία την ερχόμενη Τετάρτη (07/02, 09:30 ώρα Ελλάδος) για την 2η «στροφή» της φάσης των ομίλων.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-6, 3-7, 2-7

ΚΙΝΑ: Γου, Ζου, Τσου (1), Πενγκ, Ζανγκ (1) Τ., Σίε (2), Ζ. Τσεν, Ρ. Τσεν (1), Λιου, Ζανγκ Σ (1)., Σεν, Λιανγκ

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς (5), Σκουμπάκης (2), Γκιουβέτσης (3), Παπαναστασίου (1), Γκίλας (1), Αργυρόπουλος (3), Αλαφραγκής, Κάκαρης (2), Νικολαϊδης (3), Βλαχόπουλος (3), Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος (1)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό