16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προπόνηση στο ΟΑΚΑ πριν από τη ρεβάνς με την Μπράγκα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
27.08.2023 | 18:13

Φωτογραφία από προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το πρόγραμμα για τη ρεβάνς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως και η Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ με στόχο την ανατροπή του 2-1 στην Πορτογαλία και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Οι πράσινοι επιστρέφουν στο Σπύρος Λούης για τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και μάλιστα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία προπόνηση εκεί τη Δευτέρα, όπως φυσικά και η Μπράγκα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού για το πρόγραμμα της ρεβάνς με την Μπράγκα: “Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 22:00 τη Μπράγκα στον επαναληπτικό αγώνα των play off του UEFA Champions League και στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 5.45 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Ivan Jovanovic και ο Ruben Perez.
Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 6.30 μ.μ.
Συνέντευξη Τύπου της Μπράγκα στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 7 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Artur Jorge και ένας ποδοσφαιριστής.
Προπόνηση της Μπράγκα στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 8 μ.μ.

Σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και των φωτογραφικών πρακτορείων που έχουν αιτηθεί διαπίστευσης (σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματος θα σταλεί σχετικό e-mail), θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους τη Δευτέρα 28 Αυγούστου από την αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στο διάστημα 5 μ.μ. – 8 μ.μ”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό