23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ απώθησε βίαια δύο φορές την ρεπόρτερ πάγκου

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν υπάρχει κάτι που εκνευρίζει τους προπονητές των ομάδων μπάσκετ, αυτό είναι η δημοσιότητα που παίρνουν κατά τη διάρκεια των τάιμ-άουτ, όταν η πίεση, τα νεύρα και οι παλμοί βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Στο περιθώριο αυτό, υπάρχουν και οι ρεπόρτερ του αγωνιστικού χώρου, όπου μεταξύ άλλων έχουν αποστολή να αλιεύουν πληροφορίες και εικόνα από τις οδηγίες των προπονητών, με αποτέλεσμα να μην γίνονται ιδιαίτερα… αρεστοί.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως ξέφυγαν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Χάποελ Τελ Αβίβ, όπου κατά τη διάρκεια ενός τάιμ-άουτ, ο τεχνικός της ομάδας Ντάνι Φράνκο απώθησε με βίαιο τρόπο και επανειλημμένα την ρεπόρτερ πάγκου του Sport5, Νόα Πόπλινγκερ η οποία έφτασε σε ένα αρκετά κοντινό σημείο του πάγκου με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τον προπονητή. Ο ίδιος την έσπρωξε δύο φορές και εν συνεχεία ένας εκ των βοηθών τής συνέστησε να απομακρυνθεί, πράγμα που εν τέλει έκανε.

Ο Ντάνι Φράνκο αργότερα τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να απολογηθεί και να αναγνωρίσει το λάθος του. Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ντάνι Φράνκο: «Έκανα λάθος, τελεία. Ζητώ συγγνώμη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να με ξέρει και να έλεγε ότι με χαρακτηρίζει αυτό το περιστατικό του time-out. Δεν έχει ξαναγίνει και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό