28.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Προπονητής και παίκτες είπαν τα κάλαντα μοιράζοντας δώρα στα παιδιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Όμορφές στιγμές έζησαν οι ωφελούμενοι του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «Νίκη» – Victor Artant, με τον προπονητή της ΑΕΚ BETSSON Ζοάν Πλάθα και τους παίκτες της να τραγουδούν τα κάλαντα και να μοιράζουν δώρα στους μικρούς και μεγάλους τους φίλους. 

Οι «κιτρινόμαυροι» σε συνεργασία με το Betsson Foundation Greece συνάντησαν τους μικρούς και τους μεγαλύτερους φαν τους, βγάλανε μαζί φωτογραφίες, μοίρασαν δώρα στα παιδιά υπογεγραμμένες από τους παίκτες μπάλες, σε ένα άκρως εορταστικό και συγκινητικό κλίμα όπως αρμόζει στις μέρες που διανύουμε. 

‘Όπως αναφέρει ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας με «μαέστρο» τον Κόουτς Ζοάν Πλάθα, οι ωφελούμενοι του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «Νίκη» – Victor Artant, οι αθλητές και στελέχη της «Βασίλισσας» τραγούδησαν τα «Τρίγωνα Κάλαντα» με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και πολλά χαμόγελα, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς.

Είναι η περίοδος που κάθε χρόνο πολλές ομάδες επισκέπτονται σε ιδρύματα, συναντάνε παιδιά και ενήλικες, δίνοντας τους μεγάλη χαρά και προσφέροντας τους δώρα και όμορφες αναμνήσεις. Δημιουργούν στιγμές που τα παιδιά δεν θα ξεχάσουν εύκολα. Κυρίως όταν βλέπουν από κοντά τους παίκτες που θαυμάζουν στα γήπεδα και έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να παίξουν, να ανταλλάσσουν απόψεις και να αναπτύξουν μαζί τους μια οικειότητα. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι πολύτιμες για τα παιδιά αλλά και τους συνοδούς τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό