20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προπονήθηκε ο Χουάνκαρ – Τι γίνεται με Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό μία μέρα μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν ιδανικά στα play off της super league, καθώς με ανατροπή μπόρεσαν να περάσουν το εμπόδιο των Πειραιωτών και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή και την ΑΕΚ στους 3.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο ντέρμπι, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ωστόσο στα ευχάριστα για τον Φατίχ Τερίμ, είναι ότι προπονήθηκε κανονικά ο Χουάνκαρ, το οποίο σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Ο Ντραγκόφσκι από την άλλη, που έφυγε τραυματίας από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε θεραπεία και δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό που θα τον κρατήσει για μέρες εκτός.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με την προσθήκη του Χουάνκαρ, ο οποίος ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες. Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, θεραπεία έκανε ο Ντραγκόφσκι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό