20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προθεσμία σε Παναθηναϊκό και Άρη για τον τελικό Κυπέλλου: Σε άλλη έδρα ή κεκλεισμένων στον Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα (15/4) έχουν να αποφασίσουν Άρης και Παναθηναϊκός όχι μόνο για την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για το αν αυτός θα γίνει με κόσμο ή όχι.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και ζήτησε Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν μέχρι και τη Δευτέρα (15/4) αν συναινούν στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας σε άλλο γήπεδο εκτός από το Πανθεσσαλικό, όπως ορίζει η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως πρέπει να αποφασίσουν οι δύο ομάδες αν θα δεχθούν να γίνει το σπουδαίο ματς με κόσμο σε κάποια άλλη έδρα, μιας και φαίνεται πως οριστικά δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν θεατές στον Βόλο.

Στο Πανθεσσαλικό χρειάζονται βελτιωτικές εργασίες για να ανταποκρίνεται στον νέο αθλητικό νόμο που κοστίζουν 260 χιλιάδες ευρώ και ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από την ΕΠΟ να συνδράμει με 70 χιλιάδες ευρώ, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

Εφόσον οποιαδήποτε ομάδα από τον Παναθηναϊκό και τον Άρη απαντήσει αρνητικά στην ερώτηση της ΕΠΟ για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας σε άλλο γήπεδο, τότε θα διεξαχθεί στον Βόλο.

Τα πάντα, λοιπόν, θα κριθούν εντός των επόμενων ημερών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό