19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προετοιμάζεται για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ο «Ντέλιας», εκτός ο Βιεϊρίνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς μετά το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, κατάφεραν να πάρουν άνετα τη νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 5-1. Πλέον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στρέφει την προσοχή της στο προσεχές ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο «δικέφαλος του βορρά» ξεκίνησε την προετοιμασία του, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μπαίνει κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν ήταν διαθέσιμος.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Και τώρα οι δυο τους. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή (28.01, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας, όντας συγκάτοικοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι και καταστρώνει τα πλάνα του που θα φέρουν τους τρεις βαθμούς.

Η προπόνηση της Τρίτης (23.01) διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο Πανθεσσαλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι μαζί με το τεχνικό επιτελείο εκτέλεσαν μία σειρά ασκήσεων που αφορούσαν την φυσική κατάσταση και την τακτική, ενώ στο φινάλε έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, καθώς οι ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Την Τετάρτη (24.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό