19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προεκλογικός «πυρετός» με ομιλίες, περιοδείες και ανοιχτές συγκεντρώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανεβάζουν στροφές οι πολιτικοί αρχηγοί στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των ψηφοφόρων, αλλά και την προσέλκυση των αναποφάσιστων, οι πολιτικοί μονομάχοι εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα με συνεντεύξεις, περιοδείες και ανοιχτές συγκεντρώσεις.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα την Κρύα Βρύση Πέλλας και τη Νάουσα Ημαθίας. Στις 19:00, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά, στο ξενοδοχείο «Limneon».

Ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιήσει από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στις 19:30.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης στις 13:00 θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Τσούρα, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’  Νεκροταφείο Αθηνών. Στις 19:00 ο κ. Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ασωμάτων, στο Θησείο.

Στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του KKE στην πλατεία Συντάγματος. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

Στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί η Διακαναλική Συνέντευξη του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Στις 20:00 ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη  Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει στην Πάτρα, στο Νότιο πάρκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό