20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προγνωστικά Ισπανία: Βιγιαρέαλ – Οσασούνα με 1.95 και 2.20

Ειδήσεις Ελλάδα

To BetMarket.gr κάνει παιχνίδι με La Liga στο κουπόνι της Δευτέρας και διπλό Bet στο Βιγιαρεάλ – Οσασούνα

Στην Ισπανία, Βιγιαρεάλ – Οσασούνα, με την ομάδα του Έμερι θεωρητικά να βγάζει ένα κόμπιασμα εσχάτως με μόλις δύο νίκες στα πέντε τελευταία. Πρακτικά, τόσο στο 1-1 με τη Σεβίλλη, όσο και στο 0-0 στην Κάντιθ έβγαλε αρκετές φάσεις. Μπορεί να σκόραρε μόνο μία φορά αλλά μέτρησε συνολικά πάνω από 30 τελικές, οι 13 εξ’ αυτών στο τέρμα.

Στην Ευρώπη συνέτριψε με 5-0 την Αούστρια στην Ισπανία και με rotation πήρε διπλό και στο δεύτερο μεταξύ τους στη Βιέννη. Έτσι η μοναδική κακή της εμφάνιση είναι το 1-0 στη Σοσιεδάδ.

Οι αλλαγές του Έμερι το βράδυ της Πέμπτης δείχνουν τη σημασία που δίνει στο σημερινό με την Οσασούνα (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24). Ψάχνει τρίποντο στο πρωτάθλημα η Βίγια και περιμένω μια πολύ επιθετική προσέγγιση της αναμέτρησης. Απέναντι σε μια Οσασούνα που βγάζει δυσκολίες αμυντικά εσχάτως.

Για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια της τα xGoals εναντίον της ήταν από 0.19 μέχρι 1,07 για να ανέβουν απότομα στα τρία τελευταία. Τις έκανε 1,16 η Χετάφε εντός έδρας και μετά 2.87 η Ρεάλ Μαδρίτης και 3.00 η Βαλένθια!

Όσο για την ίδια, κάνει σταθερά πάνω από ένα, ενώ έφτασε δύο φορές δύο φορές στα οκτώ τελευταία σε πάνω από τρία και είχε 2.00 στο πιο πρόσφατο με τη Βαλένθια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναμφίβολα έχουμε να κάνουμε με ομάδα που ξέρει να δημιουργεί φάσεις και τα νούμερα δείχνουν πως στα τελευταία παιχνίδια έχει απολέσει την αμυντική σταθερότητα.

Το over 8,5 σουτ στο τέρμα στην αναμέτρηση παίζει σε απόδοση 2.20 και όπως και το over 2,5 στο 1.95 μπορούν να αποτελέσουν επιλογές απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βιγιαρεάλ – Οσασούνα: Over 2.5 (απόδοση 1.95), 22:00
Βιγιαρεάλ – Οσασούνα: Over 8,5 σουτ στο τέρμα (απόδοση 2.20), 22:00

Καθημερινά στο BetMarket.gr αναλύσεις, παρασκήνιο, στατιστικά, ψαγμένα ειδικά και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό