23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά Γερμανία: Για άλλο ένα σόου ο Κέιν, λεπτές ισορροπίες στο Στουτγάρδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από την Bundesliga.

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 11η αγωνιστική της Bundesliga. Η Μπάγερν αναμένεται να έχει εύκολο έργο στο Μόναχο με τη νεοφώτιστη Χαϊντενχάιμ (16:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Οι Βαυαροί ξεπέρασαν πολύ γρήγορα τον απρόσμενο αποκλεισμό τους στο κύπελλο από ομάδα Γ’ Γερμανίας, τη Ζααρμπρίκεν. Απάντησαν με το εμφατικό 4-0 επί της Ντόρτμουντ στο Klassiker και την Τετάρτη, επικράτησαν της Γαλατάσαραϊ με 2-1 στην Αλιάντς Αρένα και εξασφάλισαν από την 4η αγωνιστική την πρωτιά στο γκρουπ του Champions League. Παράλληλα, η Μπάγερν έφτασε τις 17 σερί νίκες σε φάση ομίλων και τις 13 φέτος σε 17 επίσημα ματς για όλες τις διοργανώσεις.

Πρωταγωνιστής για ακόμη μία φορά ήταν ο Χάρι Κέιν, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ (80′, 86′) της Μπάγερν κόντρα στους μαχητικούς Τούρκους. Ο Άγγλος στράικερ σημείωσε επίσης χατ τρικ στο πρώτο Klassiker της καριέρας του και έχει ήδη φτάσει φέτος τα 19 γκολ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Για τη μικρούλα Χαϊντενχάιμ, το σημερινό παιχνίδι είναι ιστορικό, αφού θα παίξει για πρώτη φορά στο Μόναχο σε επίπεδο πρωταθλήματος. Έχει επισκεφθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν τη βαυαρική πρωτεύουσα για τα προημιτελικά του κυπέλλου, το 2020, σε ένα τρομερό παιχνίδι, που είχε λήξει τότε 5-4 υπέρ της Μπάγερν.

Φυσικά, στόχος της Χαϊντενχάιμ θα είναι να φανεί αξιοπρεπής και να αποφύγει μία βαριά ήττα, όπως συνέβη για παράδειγμα στις Μπόχουμ και Ντάρμσταντ που έχασαν με 7-0 και 8-0 αντίστοιχα στο Μόναχο. Ό,τι βέβαια και να κάνει η Χαϊντενχάιμ, το εύρος του σκορ θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τα κέφια των παικτών της Μπάγερν. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι ακόμη και με Over 3,5 και με anytime τον Κέιν, ο άσος φτάνει με το ζόρι στο 1.60-1.65.

Καλύτερη απόδοση, κοντά στο 1.90 παίρνουμε με το εύρος 4-6 γκολ. Μάλλον θα είναι υπερβολικό να δούμε τρίτο εντός έδρας ματς της Μπάγερν στα τελευταία τέσσερα για το πρωτάθλημα, να πηγαίνει στα +7 γκολ. Μαζί με τουλάχιστον ένα τέρμα από τον Κέιν φτάνουμε σχεδόν στο 2.20.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται εκτός έδρας με την ισόβαθμη Στουτγάρδη (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Μετά το βαρύ κι ασήκωτο 4-0 από την Μπάγερν, μέσα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς ανασυντάχθηκε και την Τρίτη ζευγάρωσε τις νίκες της επί της Νιούκαστλ, επικρατώντας με 2-0 μέσα στη Βεστφαλία. Έκανε έτσι μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στους “16” του Champions League.

Η Ντόρτμουντ πραγματοποίησε μία από τις πιο ώριμες εμφανίσεις της φέτος και ουσιαστικά σε ολόκληρο το ματς κινδύνευσε σοβαρά μόνο σε μία φάση. Βέβαια, για την τελική έκβαση του αγώνα, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι η Νιούκαστλ εμφάνισε σαφές έλλειμμα ενέργειας, επιβαρυμένη προφανώς από το φορτωμένο καλεντάρι και τις πολλές απουσίες.

Σε κάθε περίπτωση, η Ντόρτμουντ άφησε γρήγορα πίσω της τη συντριβή από την Μπάγερν και θα προσπαθήσει σήμερα να αποδείξει ότι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Η Στουτγάρδη πάντως δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Παρότι προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, πληρώνοντας την απουσία του αρχισκόρερ Γκιρασί (14 γκολ), οι μπουκ προσφέρουν οριακά φαβορί τον άσο!

Αυτό φυσικά, δεν οφείλεται μόνο στη βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων, που πάνε χέρι-χέρι, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι η φετινή Στουτγάρδη έχει την καλύτερη επίδοση στα xGoals υπέρ (25,07) στην Bundesliga, πίσω μόνο από την Μπάγερν. Η Ντόρτμουντ την ίδια στιγμή είναι στην 4η θέση με 21,27.

Επίσης, μιλάμε για μία ομάδα που μετράει 5-3-1 εντός έδρας με τον Ζεμπάστιαν Χένες στον πάγκο, έχει κάνει φέτος ρεκόρ συλλόγου με επτά νίκες στις πρώτες δέκα αγωνιστικές και τα 27 γκολ ενεργητικό είναι η 2η καλύτερη επίδοση της ιστορίας της.

Όλα λοιπόν προμηνύουν ένα πολύ αμφίρροπο και ανταγωνιστικό παιχνίδι, επομένως προβλέψεις για σημείο δεν είναι εύκολο να γίνουν. Η πιθανότητα όμως να επιστρέψει στην αποστολή ο Γκιρασί για να παίξει έστω ως αλλαγή, δίνει ένα έξτρα boost στους γηπεδούχους, που σε σύγκριση με την Ντόρτμουντ, αναμένονται και πιο φρέσκοι, αφού δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Από εκεί και πέρα, το αμφίσκορο στο 1.45 μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο. Άλλωστε, η Στουτγάρδη μετράει φέτος 8/10 Over 2,5 στο πρωτάθλημα και η Ντόρτμουντ έχει φέρει 17/18 Over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της με τους Σουηβούς. Στη λογική επομένως ότι το ματς δεν θα είναι μονόπλευρο, μπορούμε να ζητήσουμε το 1-1 anytime σε απόδοση 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπάγερν – Χαϊντενχάιμ: 1 & 4-6 γκολ & Κέιν anytime (απόδοση 2.18), 16:30
Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ: 1-1 anytime (απόδοση 2.30), 16:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό