18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Προγνωστικά Αγγλία: Ματς υπομονής στο Όουκγουελ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
02.04.2022 | 12:12

Το Όουκγουελ, έδρα της Μπάρνσλι
2022 DAVE THOMPSON, POOL/ASSOCIATED PRESS

Σ’ ένα ματς που έχει χαρακτήρα εξάποντου η Μπάρνσλι κοντράρεται με τη Ρέντινγκ. Υπόσχεται υπομονή και γερά νεύρα η αναμέτρηση. Ποντάρισμα στο 1.73 με οδηγό την παράδοση.

Στο Όουκγουελ η Μπάρνσλι φιλοξενεί τη Ρέντινγκ (17:00 LIVE από το SPORT24 ) στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της αγγλικής Championship με το πρωτάθλημα να φτάνει στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν. Πλέον κάθε λάθος κοστίζει, ενώ η μάχη για την παραμονή και τα playoffs είναι οριακή. Στον πρώτο γύρο η Ρέντινγκ είχε επικρατήσει 1-0.

Με προβληματισμό πήγε στη διακοπή η Μπάρνσλι και πάει να τα θαλασσώσει από το πουθενά. Άλλοι ήταν οι στόχοι της σεζόν, αλλιώς πορεύεται πλέον. Προβληματική εμφάνιση, έως και άθλια στο β’ ημίχρονο του ντέρμπι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά λύγισε στη συνέχεια και γνώρισε την ήττα με 2-0, πάνω που έδειχνε ξανά στα πάνω της.

Πήγε με άλλον αέρα στη διακοπή η Ρέντινγκ. Μετά από το μεγάλο Χ που πήρε εκτός έδρας κόντρα στην Μπόρνμουθ, ακολούθησε σπουδαία νίκη, εντός έδρας απέναντι στην Μπλάκμπερν με 1-0, με τα Ρόδα να πάνε φουλ για τα playoffs ανόδου. Έβγαλε τσαγανό και αυτοπεποίθηση και μετά από καιρό ήταν αποτελεσματική με την μπάλα στα πόδια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναμένεται ματς για γερά νεύρα και υπομονής, παίζονται πάρα πολλά στην αναμέτρηση. Η Μπάρνσλι οφείλει να είναι πιο προσεκτική από εδώ και πέρα, ενώ η Ρέντινγκ έτσι και αλλιώς αγωνίζεται συντηρητικά στον δρόμο. Συν τοις άλλοις το ζευγάρι μετράει έξι under 2,5 στη σειρά. Πιθανό άλλο ένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΉ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπάρνσλι – Ρέντινγκ: Under 2,5 (απόδοση 1.73), 17:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό