18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Προβλημάτισε πολλούς αυτό το βίντεο, ήταν μια αληθινή δήλωση»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Χρησιμοποίησαν το βίντεο για να με στοχεύσουν»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για πρώτη φορά στα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Βγήκε ένα περίφημο βίντεο με κάποιες δηλώσεις μου στην Ελεονώρα Μελέτη το 2018. Ήταν η εποχή που είχα φύγει από την πρωινή ζώνη, είχα παραιτηθεί και είχα κλείσει την πόρτα για πάντα. Είχα πει ότι δεν θέλω να ξανακάνω πρωινή ζώνη. Είχα σκοπό να αποτραβηχτώ από τη δημοσιογραφία εκείνη την εποχή, μετά ήρθαν τα πάνω κάτω.

 

Ήρθε η πανδημία. Και ξαναγύρισα στα δελτία ειδήσεων γιατί άρχισαν τα προβλήματα. Κυκλοφόρησε το βίντεο με τις δηλώσεις και όλοι το χρησιμοποίησαν για να στοχεύσουν, να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα», είπε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Η Πόπη Τσαπανίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σίγουρα το βίντεο αυτό προβλημάτισε πολλούς και χαίρομαι που ξεκινάς με αυτή την κουβέντα. Αυτό που θέλω να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι έκανα τις δηλώσεις εκείνες, απόλυτα αυθεντικά γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είχα καμία πρόθεση να κατέβω στην πολιτική, καμία πρόθεση να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Έκανα μια δήλωση πολύ αληθινή».

 

Η Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε επίσης για το συγκεκριμένο θέμα: «Δεν δούλεψα ποτέ στη δημοσιογραφία στοχεύοντας σε μια εξαργύρωση της δημοσιογραφικής θέσης με μια πολιτική. Όταν ήρθε αυτή η πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μπήκα σε μια αναζήτηση εσωτερική αν θέλω να το κάνω. Ήμουν πολύ αληθινή τότε και συνεχίζω να είμαι και σήμερα. Αποχαιρετώ τη δημοσιογραφία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό