19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Προβλήματα στις μετακινήσεις μετά την κατάρρευση τμήματος αυτοκινητοδρόμου στη Φιλαδέλφεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντιμέτωποι με πολύωρες, εξουθενωτικές μετακινήσεις ήταν οι οδηγοί της Φιλαδέλφεια το πρωί της Δευτέρας, μια μέρα μετά την πυρκαγιά που προκλήθηκε σε βυτιοφόρο και κατέρρευσε μια αερογέφυρα σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο, προκαλώντας έτσι το κλείσιμο μιας από τις πιο πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ.

Ένα τμήμα του Interstate 95 έκλεισε και προς τις δύο κατευθύνσεις στη Φιλαδέλφεια, αφού το φορτηγό που μετέφερε βενζίνη έπιασε φωτιά την Κυριακή για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής δεν είχαν αναφερθεί θάνατοι ή τραυματισμοί.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, οι τοπικοί δημοσιογράφοι της τροχαίας δήλωσαν ότι κοντά στην περιοχή της κατάρρευσης και κατά μήκος των εναλλακτικών διαδρομών εντοπίστηκε μποτιλιάρισμα, αλλά φαίνεται ότι ορισμένοι εργαζόμενοι άκουσαν τις προειδοποιήσεις να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να μείνουν στο σπίτι τους.

«Τα πράγματα προφανώς χειροτερεύουν κινούμενα προς την ώρα αιχμής», δήλωσε ο δημοσιογράφος του KYW News Radio για την κυκλοφορία Justin Drabick κατά τη διάρκεια της αναφοράς του λίγο μετά τις 8 π.μ. EST (1200 GMT). Σημείωσε ότι η Δευτέρα είναι συνήθως ημέρα με μικρή κυκλοφορία. «Αύριο θα είναι πραγματικά η αληθινή δοκιμασία».

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι θα χρειαστούν αρκετοί μήνες για την ανοικοδόμηση του τμήματος του I-95. Πρόκειται για τον κύριο αυτοκινητόδρομο βορρά-νότου κατά μήκος της ανατολικής ακτής, που εκτείνεται από το Μαϊάμι έως τα καναδικά σύνορα στο Μέιν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό