20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προβάδισμα πρόκρισης για την Άστον Βίλα με πρωταγωνιστή τον ΜακΓκίν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άστον Βίλα κατάφερε και νίκησε την Λιλ με 2-1 στο… καυτό «Βίλα Παρκ» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την ρεβάνς της Γαλλίας (18/04) με απόλυτο πρωταγωνιστή τον αρχηγό της ΜακΓκίν, που… μοίρασε το πρώτο και σκόραρε το δεύτερο γκολ κόντρα στους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Άστον Βίλα να ψάχνει το γρήγορο γκολ. Δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους μέσα σε ένα λεπτό με πρωταγωνιστή τον Ουότκινς. Η πρώτη ήρθε στο 12ο λεπτό με τον επιθετικό της Άστον Βίλα να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την άμυνα της Λιλ να κόβει την πορεία της μπάλας. Ένα λεπτό μετά ωστόσο κατάφερε να βρει δίχτυα (13′). Ο ΜαγΚίν εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Γουότκινς «πετάχτηκε» εντυπωσιακά και με σκαστή κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα του στο ματς.

Στο 25ο λεπτό ήρθε η σειρά της Λιλ να απειλήσει, με τον Ζεγκρόβα να σουτάρει από κοντά αλλά τον Μαρτίνεζ να αποκρούει εντυπωσιακά. Το ημίχρονο έληξε με αυτό το τρόπο και το προβάδισμα της Άστον Βίλα από την καρφωτή κεφαλιά του Ουότκινς. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσουν ξανά και να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 56ο λεπτό με τον αρχηγό τους, ΜακΓκίν. Ο Μπέιλι έστρωσε στον Σκωτσέζο στην μεγάλη περιοχή και εκείνος με ένα συρτό πλασέ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η σειρά της Λιλ ήρθε και απάντησε στο 64ο λεπτό, με ένα φοβερό γκολ του Γκάμπριελ Γκούντμουντσον, αλλά το VAR ακύρωσε το τέρμα για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, με το παιχνίδι να επιστρέφει στο 2-0.

Στο 84′ ωστόσο η Λιλ κατάφερε και σκόραρε ξανά, αυτή την φορά με το γκολ να μετράει. Ο Ντιακιτέ έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμες και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 στο παιχνίδι, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό